Dr. Spiller Shooting Star-The Radiance Ampul

45,99

Dr. Spiller Shooting Star-The Radiance Ampul laat je gezicht weer stralen. Een gezonde gloed is de beste highlighter die je kunt hebben. De formule ontspant een gestreste huid. Het optimaliseert de vochtdistributie en het vochtgehalte in de huid.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,

Dr. Spiller Shooting Star-The Radiance Ampul laat je gezicht weer stralen. Een gezonde gloed is de beste highlighter die je kunt hebben. De formule ontspant een gestreste huid. Het optimaliseert de vochtdistributie en het vochtgehalte in de huid. Het regenereert de huid, zelfs wanneer deze onderhevig is aan stress. Daarbij maakt het de huid gladder, zodat expressielijntjes minder worden. Deze verpakking bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Shooting Star-The Radiance Ampul bevat onder andere maansteen, witte hibiscus, baobabfruit, thermophilusextract en hyaluronzuur. Maansteen verstevigt de huid en laat hem stralen. Witte hibiscus en baobabfruit versterken de huid van buiten en ontspannen hem van binnenuit. Thermophilusextract levert de cellen extra energie. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml