Dr. Spiller Fresh Morning-The Activating Ampul

41,99

Dr. Spiller Fresh Morning-The Activating Ampul is de perfecte start voor iedere dag. Het geeft de vermoeide huid een energieboost, voor een verfrist gelaat. Maak je klaar voor alle uitdagingen van de dag.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Dr. Spiller Fresh Morning-The Activating Ampul is de perfecte start voor iedere dag. Het geeft de vermoeide huid een energieboost, voor een verfrist gelaat. Maak je klaar voor alle uitdagingen van de dag. The Activating Ampul beschermt je huid effectief tegen veranderende temperaturen, blauw licht, luchtvervuiling en andere vrije radicalen. Daarbij helpt het huidschade en zichtbare signalen van vermoeidheid voorkomen. Deze verpakking bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Fresh Morning-The Activating Ampul bevat onder andere oosterse thee-extract, Q10, vitamine C en hyaluronzuur. Het oosterse thee-extract ondersteunt de natuurlijke functies van de huid. Q10 en vitamine C activeren en versterken. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml