Yoga

Over Happiness Yoga

Bij ons staat yoga voor verbinding, Happiness, ontspanning en verdieping van en voor jezelf. Door yoga te beoefenen verbinden we het lichaam, geest en je gevoel waarin de ademhaling centraal staat. Hierdoor creëer je meer ruimte, rust en balans in je lijf. Dit heeft ook effect als je van je mat af stapt. Je zult er iedere keer anders maar voldaan vanaf stappen.
Wij bieden een variatie aan yogalessen aan van rustig tot intensief! Er is een les voor iedereen! Je kunt op ieder gewenst moment starten. Onze docenten hebben oog voor iedereen en geven indien nodig oefeningen op maat. Kortom bij Happiness ben je ‘one breath away from a good mood’

Het is onze missie om met Happiness Yoga een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat yoga een belangrijke aanvulling op jouw lifestyle zou kunnen zijn en daarom nodigen wij jou graag uit om elkaar op de mat te ontmoeten. Be Happy, Be Yogi!

Namaste

“I honor the light, love, truth, beauty and peace whitin you, because it’s also within me”