Magnesium

‘Pure’ magnesiumchloride en warmte: een doeltreffend resultaat!

Naast het verkwikkende effect van deze pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid.

Tijdens de pakking wordt uw hele lichaam ingesmeerd met magnesium-gel. We gebruiken de ‘pure’ magnesium gel van Permsal. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesium chloride (30 %). Op deze manier wordt het direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Je neemt plaats op de massagetafel. Deze behandeling kan zowel in badkleding als in ondergoed. Licht masserend wordt de pakking aangebracht. Na het aanbrengen van de gel wordt je omwikkeld met plastic folie en bedekt met een Warm deken. De weldadige warmte bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor poriën zich openen en de magnesium maximaal opgenomen wordt. De gel trekt in het lichaam en wordt na de behandeling weer afgenomen met aangenaam warme doeken. Tijdens de magnesium pakking (60 minuten) kun je genieten van een oppervlakte reiniging van het gezicht en een heerlijke gezichtsmassage.

MAGNESIUM PAKKING + GEZICHTSMASSAGE 60 min

€ 67,50