Docenten

Yoga docenten

Yoga docent Kelly Houtman

Kelly Houtman

Yoga docente: Yin yoga, Easy flow yoga en Vinyasa flow yoga

Mijn yogareis begon rond mijn 18e/19e levensjaar. Ik was zo enthousiast dat ik dit wekelijks ben gaan doen en om mij zelf nog meer te verdiepen ben ik in 2014 de Vinyasa yoga opleiding gaan volgen in Amsterdam bij zeer fijne yoga leraren en in 2016 de Yin Yoga opleiding. Nu beoefen ik yoga dagelijks en is dit een onderdeel van mijn leven geworden. Als ik een aantal dagen oversla voelt het ook alsof ik niet in balans ben.

Ondertussen geef ik alweer sinds november 2014 elke week vele yogalessen en ben ik vele trainingen en ervaringen verder! Met veel passie en plezier geef ik dit door aan mijn yoga leerlingen en nieuwe mensen met een interesse voor yoga.

Wat yoga verder voor mij betekend

Yoga is voor mij een ontdekkingsreis die nooit stopt en die mij telkens laat boeien en verbazen. Vooral ook de mentale en fysieke veerkracht van yoga, omdat het rust in mijn hoofd brengt en ik heel bewust met mijn lichaam in contact kom. Daarnaast vind ik yoga een prettige manier om mijn lichaam gezond, flexibel, krachtig en fit te houden! Dit geef ik dan ook zeker door in mijn lessen op een nuchtere benadering.

Ook nieuwsgierig geworden naar yoga? Reserveer dan nu jouw plek bij ons op de yogamat!

Yoga docent Rene van der Horst

Rene van der Horst

Yoga docent: Yin Yoga en Vinyasa yoga

Mijn yoga pad begon met mijn eerste yoga les op de sportschool waar ik al sportlessen volgde. Ik merkte in die eerste les al wat yoga kan betekenen voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als drukke manager was ik meteen verkocht en al snel wist ik het, ik wil dit ook kunnen doorgeven aan anderen.

Inmiddels ben ik diverse docentenopleidingen verder en geef ik met veel passie les in Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Vinyasa Yoga. Mijn lessen zijn een nuchtere benadering van Yoga die gericht zijn op ontspannen, bewegen en genieten.

Yoga docent Rene van der Horst

Annabel Hoefnagel

Yoga docente: Yin Yoga, Vinyasa yoga en Easy Flow yoga

Mijn naam is Annabel Hoefnagel, opgegroeid in Stolwijk en nu met trots een “Rotterdammert”.

Toen ik 26 jaar was maakte ik voor het eerst kennis met yoga vanuit de behoefte om goed voor mijn lichaam en geest te zorgen. Op dit moment beoefen ik verschillende stijlen van yoga. Tijdens mijn yogapad vind ik steeds meer verbinding met met mezelf. Door meer te leven vanuit mijn lichaam in plaats van mijn hoofd ontdek ik wat écht belangrijk voor me is.

In de zomer van 2022 heb ik een vinyasa/yin yoga opleiding op Bali gevolgd. In mijn opleiding heb ik o.a. geleerd over het samenspel tussen ‘body’ en ‘mind’. Ik ga tijdens de yogalessen graag samen met jullie op ontdekkingsreis naar de wijsheid die in het lichaam leeft.