Massage

“Massage day is the best day of the week”

Massage behandelingen

Door de dagelijkse sleur en deze drukke maatschappij ervaart u misschien wel eens spanning of stijve spieren. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Om het lichaam weer te laten ontspannen bieden wij heerlijke massages aan zoals o.a. Hotstone massage, Relax massage, sportmassage, vlindermassage en bindweefsel/cupping massage.

Boek nu één van deze massages en ga als herboren en happy de deur uit

Behandelingen

Relax Massage

RELAX MASSAGE

Deze lichaamsmassage laat huid en spieren ontspannen. Stress verdwijnt en het lichaam krijgt nieuwe energie. Na de massage voelt u zich verkwikt en ontspannen. Ook kan dit gecombineerd worden met een sportmassage.

Sport Massage

SPORT MASSAGE

Een sportmassage wordt weliswaar veel toegepast in de sportwereld, maar is voor bijna iedereen een oplossing. Bijvoorbeeld bij spierspanningshoofdpijn, een stijve rug, stramme kuiten of als verzorging na een pittige training.

Aroma vlindermassage

AROMA VLINDERMASSAGE

Vlinder massage is een zachte massage van de rug met 8 verschillende aroma therapeutische oliën van CHI. Er worden hierbij geen knedingen toegepast, maar puur zachte aanrakingen. Vanaf de ruggengraat wordt langzaam omhoog gemasseerd.

Bindweefstel Massage

BINDWEEFSEL/CUPPING MASSAGE

Bindweefsel/Cupping massage is een huid verbeterende massage met een helende werking. Cupping is een vorm van accupunctuur die gericht is op beweging van de energie, het bloed en lichaamsvloeistoffen.

Chocolade pakking

CHOCOLADE PAKKING

Chocolade pakking is gemaakt van pure cacao en heeft als werking dat deze afslankend, verstevigend, regenererend en vocht herstellend werkt. Cacaopoeder bevat van nature veel mineralen, eiwitten en koolhydraten maar bevat geen vetten en suiker. Deze behandeling maakt je gelukkig door het geluk stofje.

Hotstone massage

HOTSTONE MASSAGE

Bij de Hot Stone Massage wordt u gemasseerd met hete stenen. Door de warmte werkt de massage dieper in op de spieren. De massage activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De orgaanfuncties worden gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Tevens is deze massage zeer ontspannend.

Magnesium

MAGNESIUM PAKKING

Naast het verkwikkende effect van deze pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid.