Dr. Spiller Moonlight-The Regeneration Ampul

41,99

Normaal herstelt de huid gedurende de nacht. Bij een onregelmatig slaappatroon is het belangrijk om de huid een handje te helpen. Dr. Spiller Moonlight-The Regeneration Ampul helpt de huid te regenereren en repareren. Zo voorkomt het vroegtijdige huidveroudering door oververmoeidheid.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Normaal herstelt de huid gedurende de nacht. Bij een onregelmatig slaappatroon is het belangrijk om de huid een handje te helpen. Dr. Spiller Moonlight-The Regeneration Ampul helpt de huid te regenereren en repareren. Zo voorkomt het vroegtijdige huidveroudering door oververmoeidheid. De formule helpt de huid meer vocht op te nemen, vertraagt het ontstaan van rimpels en ondersteunt het nachtelijke metabolisme van de huid. Zo behoudt of herwint de huid haar jeugdige uitstraling. Deze verpakking bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Moonlight-The Regeneration Ampul bevat onder andere hennepextract, ChronoEnzymes, essentiële mineralen, vitamine B3 en hyaluronzuur. Hennepextract verzacht irritatie en voedt de huid met belangrijke proteïnen en vetzuren. ChronoEnzymes geven de huidcellen energie en zorgen voor een fris, rozig gelaat. Essentiële mineralen en vitamine B3 ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml