Beauty

“Happiness is the secret to all beauty, there is no beauty without happiness”

Beauty behandelingen

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan beautybehandelingen zoals o.a. Basisbehandelingen, Acne behandelingen, Anti-aging, Microdermabrassie, Wimperlifting, Henna Brows, Harsen en (Bruid) Visagie! Ook maken wij behandelingen op maat naar uw wens om zo het meest haalbare resultaat te bereiken!
Boek nu jouw Beautybehandeling!

Beauty behandelingen Happiness Bergambacht

Behandelingen

CONTRAGE DIEPTE PEELING

Wat is een behandeling met een Chemische Peeling van Contrâge?

Deze behandeling richt zich op huidverbetering. 

Door middel van hoogwaardige werkstoffen en fruitzuren, vernieuw je je huid waardoor deze er weer mooi fris en stralend uit gaat zien! ✨

Deze behandeling wordt in kuurverband gedaan maar kan ook eenmalig worden gedaan als oppepper voor jouw huid.

Gezichtsbehandelingen

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Is er ooit echt goed naar jouw huid gekeken? Wij als skin specialists starten iedere nieuwe behandeling met een intake van uw huid zodat wij de beste behandeling voor uw huid kunnen kiezen en zo het beste resultaat kunnen behalen.

Boek hier jouw afspraak of intake!

Kom je voor het eerst maak dan eerst een afspraak voor de basic of refresh behandeling + intake!

Beauty Boosters

BEAUTY BOOSTERS

Wil je graag een losse behandeling? Zoals bijv. het harsen van de wenkbrauwen of het hele gelaat? Of wil je jezelf verwennen en juist een extra minibehandeling/booster toevoegen aan je gezichtsbehandeling?

Boek dan nu jouw Beauty Booster(s)

Harsen

HARSEN

Wilt u mooie gladde benen, oksels en/of een strakke bikinilijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de fijne en zachte producten van het merk Depilive.

Boek nu jouw hars afspraak en ga weer met een big smile en glad geharste huid de deur uit!

Microdermabrassie

MICRODERMABRASIE

Microdermabrassie is een diepte peeling voor een optimale huidverbetering, een frisse teint, een gezonde jonge huid en zichtbare vermindering van de fijne lijntjes. Wij adviseren deze behandeling in een kuurverband om zo het beste resultaat te bereiken voor uw huid!

Boek nu een Gratis intakegesprek!

Henna Brows

HENNA BROWS

Wil jij langer plezier hebben van geverfde wenkbrauwen? Kies dan voor onze Henna Brow behandeling en shine al day met mooie wenkies!

Boek nu jouw afspraak!

Lash Lift

WIMPERLIFTING

Zou jij het ook lekker vinden om in de ochtend op te staan zonder dat je, je mascara nog hoeft aan te brengen? Ideaal toch! Kies dan voor onze Wimperlift behandeling! Hierbij worden de wimpers gekruld en eventueel naar wens geverfd. Dit blijft gedurende 6/8 weken mooi zitten! Daar word je toch happy van!

Boek nu jouw afspraak!

Visagie

(BRUIDS) VISAGIE

Happiness werkt met de make-up lijn van MALU WILZ Beauté. Dit merk biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccesoires en een ruim kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale mode kleuren. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en een mooi eind resultaat geven.