Visagie
Happiness werkt met de make-up lijn van MALU WILZ Beauté. Dit merk biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccesoires en een ruim kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale mode kleuren. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en een mooi eind resultaat geven.
Bruids Visagie

Bruids visagie

Bruids make-up en informatie
Op jouw trouwdag wil je er natuurlijk op zijn mooist uitzien. Hiervoor ben je bij Happiness in goede handen.

Tijdens de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zullen we advies geven en gaan we samen kijken wat het mooiste bij je past en waar jij je prettig bij voelt. De proefsessie duurt circa 1 a 2 uur, hierbij bespreken we je wensen voor tijdens jouw bruiloft mbt. tijdstip, locatie, etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij meer dan tevreden bent!

Tijdens de bruiloft zelf is onze visagiste er op de gewenste locatie en tijdstip en zal ze jouw Bruidsmake-up verzorgen (zoals besproken tijdens de proefsessie) zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven! Neem vrijblijvend contact op met één van onze huidspecialistes.

Advies over Make-up

Maakt u zich al jaren op dezelfde manier op en wilt u wel eens iets anders, maar weet niet hoe? Neem dan vrijblijvend contact op voor een professioneel make-up advies op maat!

BRUIDSMAKE-UP ARRANGEMENT

  • Bruidsmake-up op trouwdag incl. proefsessie
  • Reiskosten vanaf 10km van Bergambacht € 0,45 per km, heen en terug (binnen de straal van 10km gratis)

€ 130,00

EXTRA PERSOON FEEST MAKE-UP

€ 34,99

PROEFSESSIE BRUIDSMAKE-UP

€ 59,99

Normale visagie

DAG/AVOND MAKE-UP

€ 32,50

DAG/AVOND MAKE-UP (IN BEAUTY BEHANDELING)

€ 27,50