Dr. Spiller Rain Shower-The Hyaluronic Ampul

45,99

Last van een droge, gespannen huid? En van droogheidsrimpels? Dr. Spiller Rain Shower-The Hyaluronic Ampul is de reddende engel! De formule bevat onder andere hyaluronzuur, dat diep doordringt in de huid en elke huidlaag diep voedt en herstelt.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Last van een droge, gespannen huid? En van droogheidsrimpels? Dr. Spiller Rain Shower-The Hyaluronic Ampul is de reddende engel! De formule bevat onder andere hyaluronzuur, dat diep doordringt in de huid en elke huidlaag diep voedt en herstelt. Door droge lucht, hitte en kou verliest de huid gemakkelijk vocht. Dit vermindert de effectiviteit van het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. The Hyaluronic Ampul herstelt de vochtbalans en helpt de huid vocht vast te blijven houden. Bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Rain Shower-The Hyaluronic Ampul bevat onder andere korte-, medium- en lange keten hyaluronzuur. Deze dringen diep door tot verschillende lagen in de huid, zodat de actieve ingrediënten hun werk optimaal kunnen doen. Ook bevat de formule appelextract en allantoïne. Appel heeft een verhelderend en kalmerend effect op de huid. Allantoïne stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml