Dr. Spiller Power of Earth-The Recharging Ampul

45,99

De Dr. Spiller Power Of Earth-The Recharging Ampul geeft de huid de benodigde energie om de huid weer te vernieuwen. Een verstevigend component verbetert de dichtheid van de huid. Het helpt vroegtijdige huidveroudering door externe invloeden tegen te gaan en beschermt.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,

Wanneer de huid dof en vermoeid oogt, werkt het huidherstellend proces niet optimaal. De Dr. Spiller Power Of Earth-The Recharging Ampul geeft de huid de benodigde energie om de huid weer te vernieuwen. Een verstevigend component verbetert de dichtheid van de huid. Het helpt vroegtijdige huidveroudering door externe invloeden tegen te gaan en beschermt. Voor een gerevitaliseerde huid met een jeugdige uitstraling. The Recharging Ampul brengt je natuurlijke schoonheid weer naar de voorgrond! Deze verpakking bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Power Of Earth-The Recharging Ampul bevat onder andere castorolie (wonderboomextract), postelein, grote bremraap en hyaluronzuur. Castorolie beschermt tegen vrije radicalen en geeft een jeugdige uitstraling. Postelein kalmeert een gevoelige en geïrriteerde huid. Grote bremraap reactiveert de huidvernieuwing. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml