Dr. Spiller Beauty of Nature-The Signature Ampul

45,99

Dr. Spiller Beauty Of Nature-The Signature Ampul laat de huid langdurig stralen. Perfect voor speciale gelegenheden, uitputtende werkdagen of lange nachten. Het werkt signalen van huidveroudering tegen, maakt de huid gladder en gaat huidverslapping tegen.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Dr. Spiller Beauty Of Nature-The Signature Ampul laat de huid langdurig stralen. Perfect voor speciale gelegenheden, uitputtende werkdagen of lange nachten. Het werkt signalen van huidveroudering tegen, maakt de huid gladder en gaat huidverslapping tegen. Daarbij repareert het de schade van infrarode- en ultraviolette straling. Een enkel gebruik geeft de huid razendsnel lift. Deze ziet er gladder en voller uit, voor een perfecte verschijning op elk moment van de dag. Bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Beauty Of Nature-The Signature Ampul bevat onder andere hyaluronzuur, alpine aloë, planktonextract, edelweiss stamcellen en rode bosbes stamcellen. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen. Alpine aloë en edelweiss verminderen de tekenen van huidveroudering. Planktonextract laat een satijnachtig laagje achter op de huid die meteen verstevigd. Rode bosbes beschermt tegen de negatieve effecten van ir- en uv-straling.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml