Dr. Spiller Sundown-The Repairing Ampul

45,99

Na een dag zonnebaden, buiten werken of vakantie vieren heeft de huid te lijden onder de lange blootstelling aan de zon. Dr. Spiller Sundown-The Repairing Ampul geeft de huid alles wat het nodig heeft om te herstellen van de uv-straling of van andere externe factoren die de huid kunnen verouderen.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,

Na een dag zonnebaden, buiten werken of vakantie vieren heeft de huid te lijden onder de lange blootstelling aan de zon. Dr. Spiller Sundown-The Repairing Ampul geeft de huid alles wat het nodig heeft om te herstellen van de uv-straling of van andere externe factoren die de huid kunnen verouderen. Bestaande schade herstelt, het hydrateert de huid intensief en de functionaliteit van de cellen en het dna blijven behouden. Dit voorkomt blijvende, zichtbare veranderingen door langdurige celschade. Deze verpakking bevat zeven ampullen van 2 ml.

Gebruik: Schud de ampul en breek hem open bij het ringgedeelte met de bijgevoegde ampul-opener of met een tissue. Breng de gehele inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in de huid.

Bestanddelen: De Beauty Of Nature-lijn van Dr. Spiller laat zich inspireren door de natuur. Dr. Spiller Sundown-The Repairing Ampul bevat onder andere Thysanolaena, krokus, tuinbonen en hyaluronzuur. Thysanolaena, of ‘tijgergras’, en krokus verbeteren de teint. De peptiden in tuinboon ondersteunt herstel en regeneratie. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid en helpt de actieve ingrediënten beter hun werk te doen.

Extra informatie

Inhoud

7x 2ml