Pro Nails Protecting Tincture

14,99

Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie. Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol. De avocado olie herstelt de natuurlijke glans van de nagel.

N
Bezorging in heel Nederland
N

Bezorgkosten in Bergambacht, Ammerstol en Stolwijk slechts €1,-

N

Gratis verzending vanaf €150,-

Artikelnummer: N/B Categorie:

Bestrijdt schimmelnagels
Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie
Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol
De avocado olie herstelt de natuurlijke glans van de nagel

Spuit vanaf een afstand van 3 cm zonder de geïnfecteerde zone aan te raken. Dagelijks gebruik van ProNails Protection Tincture is aangeraden totdat het probleem opgelost is. Gebruik geen enkele nagellak gedurende de behandeling. Vijl ook het nageloppervlak lichtjes naar beneden zodat het product goed kan intrekken. Wanneer een nagel volledig geïnfecteerd is met een schimmel kan het tot wel vier maanden duren voordat de schimmel uitgeroeid is.

Het is aan te raden het product gedurende deze periode dagelijks te gebruiken. De Nail Protection Tincture kan ook gebruikt worden op uw handen. Opgepast: Gebruik nooit hetzelfde flesje voor de handen en voeten!

Bestrijdt schimmelnagels Herstelt gespleten & ontkleurde nagels door schimmelinfectie Actieve ingrediënten: 1% Clotrimazole & Panthenol De avocado olie herstelt de natuurlijke glans van de nagel

TIP: De Nail Protection Tincture kan ook op uw handen gebruikt worden. Zorg ervoor dat de dispenser niet in contact komt met de geïnfecteerde zone en gebruik nooit hetzelfde flesje voor handen en voeten van een klant of voor verschillende klanten, om besmetting te voorkomen!

Ingredienten: Alcohol denat., Butane, Persea Gratissima Oil, Clotrimazole, Panthenol, Undecylenamide DEA, Propylene Glycol.

Extra informatie

Inhoud

50ml